DE NIEUWE DOKTERS

GEZONDHEID & WELZIJN


AMINOZUREN

Wat is Aminozuur?

Ook aan de samenstelling van de eiwitten is serieuze aandacht nodig. Dat is zeker het geval in een ontwikkeling gaande in de richting van minder vleesproducten en meer plantaardige eiwitten. Mensen die hun eiwitconsumptie voor een aanzienlijk deel uit plantaardige producten verkrijgen, moeten extra goed opletten wat betreft de aminozurenbalans. Aminozuur essentieel genoemd. Van aminozuren, aminozuren voeding kan aminozuren de schildklierwerking ook de eiwitten kunnen de gezondheid middels plantaardige eiwitten, aminozuren, vlees, voedingseiwitten etc verhogen.

Niet-essentiŽle aminozuren kunnen in het lichaam worden gesynthetiseerd, deze synthese legt beslag op metabolische capaciteit, dit is dan ook de reden waarom evenwichtige inname van alle aminozuren, zowel essentiŽle als niet-essentiŽle, is aan te bevelen. Ook aan de samenstelling van de eiwitten dient dus serieuze aandacht te worden besteed. Dat is des te meer het geval omdat er een ontwikkeling gaande is in de richting van minder vleesproducten en meer plantaardige eiwitten.

Mensen mogen hun eiwitconsumptie voor een aanzienlijk deel uit plantaardige producten verkrijgen. Toch moeten zei extra goed opletten wat betreft de aminozurenbalans.Meer over gezondheid en welzijn lezen vraag het GRATIS boek De Nieuwe Dokters aanď7 stappen naar een gezond en gelukkig leven in de 21e eeuw.Belangrijk: Raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten
altijd eerst uw huisarts

Advertentie

 

    De Toekomst  |  Nieuwsbrief   |  Contact   |  Hulda Clark   |  Emoto   |  Edgar Cayce
Copyright© 2015, De Nieuwe Dokters - Alle rechten voorbehouden - website: Freelance Systeembeheer
terug naar home