De Leverreiniging
Hulda Regehr Clark

Handboek Zelf Genezing

Een van de belangrijkste taken van de lever is om ongeveer 0,7 liter gal per etmaal te produceren. Het door de lever geproduceerde gal komt via talrijke galgangen, de grote leverbuis en de galblaasbuisjes terecht in de galblaas. Zodra de dunne darm gal nodig heeft voor de vertering van vetten, trekt de galblaas zich samen en stroomt de opgeslagen gal in de twaalfvingerige darm.

Volgens Dr. Clark vindt bij veel mensen vorming van steentjes in de galgangen plaats, zonder dat men dit merkt. Omdat galsteentjes poreus zijn kunnen bacteriën, virussen en parasieten zich nestelen en op deze manier een haard vormen voor infecties. Sommige dragers van deze galsteentjes ontwikkelen een allergie of een of andere huidziekte. Aanleiding hiervoor zijn veranderingen in de samenstelling van gal, galstuwing, een te hoog cholesterolgehalte of stofwisselingsziekten, evenals chronische ontstekingen aan de galwegen. Er zijn meerdere soorten galsteentjes. De steentjes kunnen zwart, rood, wit, groen (door gal) of bruin zijn. Sommige hebben langwerpige groefjes, andere zijn samengesteld uit vele kleine groefjes.

Wanneer de steentjes groter worden, of het aantal toeneemt, kan dit een aanleiding zijn voor verminderde galproductie, aandoeningen of ernstige ziekteverschijnselen. Dragers van galstenen hebben vaak last van een trage stoelgang en een hoog cholesterolgehalte. Om de lever in optimale conditie te kunnen houden is de "Leverreiniging" ontwikkeld op basis van de volgende ingrediënten:

Lees verder in het Handboek Zelf Genezing van Hulda Regehr Clark.

Voedingssupplementen en kruiden

Het reinigen van de lever kan de algehele gezondheid verbeteren en kan een bijdrage leveren aan het voorkomen en herstellen van aandoeningen. Het gebruik van voedingssupplementen en kruiden is op de dag van de leverreiniging niet nodig. Op aanvraag is het gebruiksadvies en dosering van de "Leverreiniging" beschikbaar.

 

Lees Voor meer informatie
het GRATIS Boek "De Nieuwe Dokters"

Bestel hieronder het Gratis boek De Nieuwe Dokters
U bent dan automatisch abonnee op de GRATIS nieuwsbrief

P.S. Na uw inschrijving ontvangt u als eerste een bericht in uw mailbox met het verzoek
deze inschrijving te bevestigen Dit is ter voorkoming van Spam, ongewenste reclame
.

Uw gegevens worden op geen enkele wijze aan derden verstrekt

Terug naar boven

Belangrijk: Raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten
altijd eerst uw huisarts

Advertentie

 

    De Toekomst  |  Nieuwsbrief   |  Contact   |  Hulda Clark   |  Emoto   |  Edgar Cayce
Copyright© 2015, De Nieuwe Dokters - Alle rechten voorbehouden - website: Freelance Systeembeheer
terug naar home