De Nieuwe Dokters

Genees Jezelf In De 21ste Eeuw

Connection

Nieuws

De website van De Nieuwe Dokters is nu ook te bekijken op een Desktop Monitor, een Tablet, of een Smartphone

Alle informatie wordt zo weergegeven dat u optimaal de teksten kan lezen maar ook de afbeeldingen en video’s kan bekijken. Ook de menuknoppen en de navigatieelementen passen zich automatisch aan en zijn dus optimaal voor u te bedienen.

Electrosmog

Wat Iedere Nederlander Moet Weten Over Zijn Of Haar Gezondheid In De 21 ste Eeuw

GSM, UMTS, DECT, WiFi, Bluetooth, Hoogspanningsmasten de nieuwe dokters

Bent u nog wel veilig in uw eigen huis. Hoe GSM, UMTS, DECT, WiFi, Bluetooth, Hoogspanningsmasten etc. ieder jaar duizenden mensen ziek kunnen maken.En wat ertegen te doen!.

Let op uw gezondheid! Ziekte door elektromagnetische straling / electrosmog, gsm, umts, dect, wifi, bluetooth. Last van hoofdpijnen, onrustig slapen, vermoeidheid, oorsuizen, stress en duizelingen? Hoe GSM, UMTS, DECT, WiFi, Bluetooth, Hoogspanningsmasten etc. mensen ziek kunnen maken

Volgens een groot aantal Duitse, Zwitserse en Nederlandse artsen en onderzoekers zal elektromagnetische straling (electrosmog) een van de grootste ziekteveroorzakers in de 21e eeuw kunnen worden als de overheid vandaag niet ingrijpt.

Het begint allemaal heel onschuldig. Je zit wat vervelend in je vel en het gaat maar niet over. Dan komen de hoofdpijnen, onrustig slapen, vermoeidheid, oorsuizen, stress, duizelingen en een waas om je heen. Je gaat naar de dokter maar die kan niets vinden. Je krijgt wat kalmeringstabletten mee of je neemt een extra borrel om het maar niet te hoeven voelen. De weken worden echter maanden en het wordt van kwaad tot erger. Het zal wel tussen je oren zitten. Je moet er maar mee leren leven.

Bijna 40% van Nederland is ziek

Bijna 40% van de Nederlandse bevolking heeft tegenwoordig last van stress en/of depressie. In nog geen twintig jaar tijd zijn het aantal psychische en chronische klachten verdubbeld. Niemand weet waarom, of misschien toch wel. In de afgelopen 20 jaar is immers ook de installatie en het gebruik van allerlei draadloze elektromagnetische apparatuur zoals GSM, UMTS, DECT, WiFi, Draadloos Internet, Bluetooth, Hoogspanningsmasten dramatisch toegenomen. Nederland is omgevormd tot een grote magnetron en er komen nog tienduizenden masten en mastjes extra bij in de komende jaren. Is het normaal en gezond dat wij tegenwoordig in een magnetron leven? Een magnetron die duizenden mensen per jaar ziek kan maken en waarvan wij weten dat je er je hand niet in moet steken laat staan je hoofd.

In onze ziekenhuizen is het gebruik van draadloze apparatuur zoals GSM, UMTS, WiFi etc. dan ook al jaren verboden. Waarom? Omdat onze ziekenhuizen het zekere voor het onzekere nemen en niet het risico willen lopen dat patiënten die ziek binnenkomen nog zieker weggaan na een behandeling.

Buiten onze ziekenhuizen is echter niets en niemand meer veilig voor deze draadloze apparatuur. Het is zelfs zo erg dat sommige apparaten honderden meters verder nog voor ziekteverschijnselen kunnen zorgen. Zetten ze een GSM of UMTS paal op je flat dan heeft iedereen in de buurt er plezier van. Hebben je buren net een nieuwe DECT telefoon, WiFi, Draadloos Internet of Bluetooth set aangeschaft dan genieten alle buren mee. Iemand met een beetje elektronica en PC kennis kan letterlijk meelezen met wat de buren, overburen, over overburen zeggen, schrijven, luisteren en kijken.

En dat is natuurlijk helemaal niet gevaarlijk zeggen de fabrikanten en overheid die ieder jaar miljarden verdienen aan deze industrie. Er is immers nog nooit bewezen dat electrosmog gevaarlijk is voor de mens. Dat zeiden ze een aantal jaren geleden ook over softenon, asbest, roken etc. Zaken die honderdduizenden slachtoffers per jaar hebben geëist en onze gezondheidszorg onnodig miljarden extra per jaar kosten. Miljarden die we veel beter hadden kunnen gebruiken voor het onderzoek naar kanker, hart en vaatziekten, reuma, suikerziekte, vogelpest, BSE, gekke koeien ziekte etc. Zou er een verband tussen deze welvaartsziekten bestaan en electrosmog. Een nader onafhankelijk onderzoek zou op zijn plaats zijn.
Electrosmog gevaarlijk of niet gevaarlijk

Wie er nu helemaal gelijk heeft is niet zo belangrijk. De vraag die u zich vandaag zou kunnen stellen is hoeveel de gezondheid van uw familie u vandaag waard is. Het zal immers nog jaren duren voordat de voor en tegenstanders het uiteindelijk met elkaar eens zullen worden. Iemand die ziek is heeft daar echter geen tijd voor. Iemand die ziek is wil vandaag weten wat de mogelijke oorzaak is en niet morgen. Electrosmog kan je beter voorkomen dan genezen. Zie de aanschaf van een electrosmog detector dan ook maar als een gezondheidsverzekering die jarenlang meegaat en ook nog eens bijna niets kost.

Voorkomen is beter dan genezen

Wat kunt u doen om niet het volgende electrosmog slachtoffer te worden. Wat kunt u doen om uw familie, kinderen, buren en vrienden te beschermen tegen deze aankomende electrosmog epidemie. Wat kunt u doen om gezonder door het leven te gaan. Het zal immers niet de eerste keer zijn dat iemand van zijn of haar het zit tussen je oren” klachten af is zodra de slaapkamer, werkplek, auto etc. opnieuw zijn ingedeeld op basis van de door de electrosmog detector afgegeven signalen.

Tot voor kort waren de Nederlandse burgers niet in staat om deze schijnbaar onzichtbare straling te meten. De kosten voor de meetapparatuur en deskundigen liepen in de duizenden euro's en dan had je eigenlijk nog steeds niets omdat de apparatuur in de meeste gevallen maar een van de vele stralingsbronnen kon meten.

Per 1 juni 2005 is er echter een apparaat op de markt gekomen waar u tegelijkertijd GSM, UMTS, DECT, WiFi, Draadloos Internet, Bluetooth, Wekkerradio's, Waterbedden, Hoogspanningsmasten etc. mee kunt meten. Met dit apparaat kunt u eens rustig door uw huis lopen om te zien waar de beste slaap- studeer- en entertainment plaatsen in leefomgeving zijn. Het enige wat u hierna nog hoeft te doen om niet besmet te worden met het elctrosmog virus is gewoon uw bed, stoel, bank buiten de gevarenzone te plaatsen. Zo simpel is het.

Het Electrosmog Alarm is door iedereen te gebruiken en werkt met behulp van een geluidssignaal en knipperende (LED) lichtjes als u in een gevarenzone komt. Iedere straling kent een geheel uniek geluid en knipper frequentie zodat u weet om welk apparaat het gaat.

U zult verbaast staan wat er vandaag allemaal in uw huis (en dat van uw buren) gebeurt zonder dat u het de afgelopen jaren in de gaten heeft gehad. Onzichtbare maar vanaf vandaag voor iedereen meetbare zaken die het leven van u en uw kinderen behoorlijk kan verzieken.

Lees Voor Meer Informatie
Het GRATIS Boek "De Nieuwe Dokters"

Electrosmog Gratis boek De Nieuwe Dokters

Bestel hieronder het Gratis boek De Nieuwe Dokters
U bent dan automatisch abonnee op de GRATIS nieuwsbrief

P.S. Na uw inschrijving ontvangt u als eerste een bericht in uw mailbox met het verzoek
deze inschrijving te bevestigen Dit is ter voorkoming van Spam, ongewenste reclame.

Uw gegevens worden op geen enkele wijze aan derden verstrekt

WIST U DAT IEDEREEN DIE OOIT CHRONISCH ZIEK IS GEWEEST, WEET DAT GEZONDHEID HET ALLERBELANGRIJKSTE IN HET LEVEN IS.
Geen Copyright Dus Geef Het Door aan vrienden en gelijkgezinden
Belangrijk: Raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten altijd eerst uw huisarts