Colloïdaal Goud

Colloïdaal Goud en het geheim van de Farao's

Wat colloïdaal zilver voor het lichaam is, is colloïdaal goud voor de ziel. Dit komt omdat colloïdaal goud een vele malen hoger frequentie bereik heeft dan colloïdaal zilver. Als niets meer helpt dan wordt colloïdaal goud ingezet en dit geld niet alleen voor stress fase 1 maar ook in fase 2 bij kanker, hart en vaatziekten, reuma etc.

Colloïdaal goud mag zelfs wel het overgangselement tussen de derde en vierde dimensie genoemd worden. Het bevat een uitermate hoge geleiding van vrije eenheid c.q. inter-dimensionale energie en kan gezien worden als een atomaire/isotopische koppeling op het inter-dimensionale vlak. Deze wetenschap kan in de toekomst ook gebruikt worden bij de bouw van vrije energie apparatuur in combinatie met koperdraad, kristallen en aluminium zoals we in vorige hoofdstukken al gezien hebben. Wist u trouwens dat colloïdaal goud een paarse kleur krijgt welke zoals u allemaal weet de zeer hoog frequente kleur der genezing is.

Maar nu toch nog even terug naar uw innerlijke gezondheid. Colloïdaal goud mag waarlijk gezien worden als eerste stap op weg naar innerlijke gezondheid ofwel de eerste stap voor het bewust oplossen van de 27 geestelijke stress veroorzakers en onverwerkte verleden. Colloïdaal goud verwijderd namelijk de mist der onwetendheid van de mens laag na laag zonder dat hij hierbij in eerste instantie een grote wils inspanning voor moet doen. Zo worden de volgende obsessieve leugenachtige sluiers die vaak al jaren c.q. levens lang het onderbewustzijn van de mens bevolken en hem weerhouden het hogere bewustzijn wederom te bereiken omgezet in waarheid.

Angst - Liefde
Innerlijke ziekte - Innerlijk geluk
Ongeluk - Geluk
Depressiviteit - Levensvreugde
Stress - Relax
Negatieve houding - Positieve Houding
Kwaadaardigheid - Naastenliefde
Pijn - Evenwicht

* Op dit moment wordt colloïdaal goud vaak gebruikt als pijnbestrijder i.p.v. morfine, aspirine en paracetamol etc,

Natuurlijk werken deze transformatie zaken alleen maar zolang u colloïdaal goud blijft slikken. Een veel betere oplossing is natuurlijk om tijdens het tijdelijk slikken van colloïdaal goud gelijk te beginnen met het oplossen van de 27 stress veroorzakers en het onverwerkte verleden.

Lees meer over genees jezelf van binnenuit in het Gratis boek De Nieuwe Dokters.

Door het GRATIS boek "De Nieuwe Dokters" 7 Stappen Naar Een Gezond En Gelukkig Leven In De 21ste Eeuw aan te klikken opent zich in uw browser direct het GRATIS boek. U kunt dit boek De Nieuwe Dokters direct opslaan.

Klik op onderstaande boek en ontvang direct het boek.

 

Gratis boek De Nieuwe Dokters "7stappen naar een gezond en gelukkig leven in de 21ste Eeuw"

WIST U DAT IEDEREEN DIE OOIT CHRONISCH ZIEK IS GEWEEST, WEET DAT GEZONDHEID HET ALLERBELANGRIJKSTE IN HET LEVEN IS.

Geef Het Door aan vrienden en gelijkgezinden

Hartelijk dank voor uw bezoek aan de website van de "De Nieuwe Dokters".

Belangrijk: Raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten altijd eerst uw huisarts

Website onderhoud Wim Vos Automatisering.