Colloïdaal Zilver In Gebruik

Wat is het therapeutisch effect van Colloïdaal Zilver?

We mogen verwijzen naar de medische vakbladen uit de gehele wereld. Zilver is een krachtig breed spectrum antibioticum wat het enzym, dat alle enkelcellige bacteria, schimmels, uitwassen en virussen gebruiken voor hun zuurstof metabolisme, laat verstikken in minder dan zes minuten na contact.

Dit is kort geleden getest in de UCLA Medical Labs. Pleoformistische of muterende vormen blijken eveneens kwetsbaar. Ook meercellige wormen laten het vaak afweten na in contact te zijn gekomen met Colloïdaal Zilver. De meeste reguliere antibiotica doden maar een paar ziekteverwekkers.

Sporen van Zilver voorkomen veel ziekten en bieden bescherming tegen ziekten en versterken het immuunsysteem. Het British Medical Journal meldde dat sporen Zilver snel ontstekingen stopt en genezing bewerkstelligt. Zilver is een anorganisch metaal wat niet door een cel geabsorbeerd kan worden.

Toepassing

Colloïdaal Zilver blijkt zowel een remedie als een preventie te zijn voor allerlei infecties en fermentatieprocessen veroorzaakt door bacteriën, schimmels en virussen en kan worden gebruikt als: Antiseptische gorgeldrank Oog-, neus- en oordruppels Vaginale-, en darmspoeling (verdund).

Colloïdaal Zilver mag direct toegepast worden ter behandeling van: Snij-, schaaf- en open wonden, Wratten en eczeem, Acne en andere huidirritaties (gezichtspoeling)

Colloïdaal Zilver is bijzonder geschikt voor diergeneeskundige toepassingen en wordt gebruikt als natuurlijk alternatief voor antibiotica, tegen schimmels, bacteriën en parasieten. Dieren zijn vaak succesvol behandeld met Colloïdaal Zilver voor infecties, het Parvovirus, parasieten, schurft en andere huidaandoeningen.

Gebruik

Orale toediening: Voor optimaal oraal gebruik wordt geadviseerd de vloeistof enige minuten in de mond te houden voordat men het doorslikt zodat men eveneens de ziekteverwekkende bacteriën in de mond onschadelijk kan maken.

Volwassenen: 1 - 3 theelepels per dag.

Kinderen: 1/2 tot 1 1/2 theelepel per dag (Deze dosering mag indien nodig drie maal daags ingenomen worden).

Dieren: gebruik 4 tot 10 druppels per 10 kilo lichaamsgewicht 2 x daags.

Bij ernstige infecties: mag men 2 tot 3x daags 1 eetlepel Colloïdaal zilver innemen. De optimale dosis is afhankelijk van de conditie en het gewicht van de patiënt. (kinesiologische testen kunnen behulpzaam zijn bij het bepalen van de juiste dosering).

Bij huidbeschadiging: direct aanbrengen op snij-, schaaf-, of open wond met verstuiver of op een steriel gaasje of pleister. Men kan ook Colloïdaal Zilverzalf opbrengen d.m.v. pleister of steriel gaasje.

Bij oogontsteking: 2 tot maximaal 3 x daags met een pipetje in het oog druppelen.

Bij oorinfecties: 2 tot 3 x daags met een pipet in het oor druppelen. Dit dagelijks herhalen tot de klacht verdwijnt.

Bij sinusinfecties: (voorhoofd-, en bijholte ontstekingen) 2 tot 3 x daags in de neus druppelen met een pipet of van een theelepeltje opsnuiven.

Bij keel-, en longklachten: een kleine hoeveelheid Colloïdaal Zilver met een spray in de mond verstuiven en inademen.

Maag en darmbezwaren: voeg twee eetlepels toe aan een groot glas water en drink dit op.

Gezuiverd water: voeg 200 ml Colloïdaal Zilver toe aan 4 liter water. Schud het mengsel goed en wacht 10 minuten, schud nadien nog even en wacht nogmaals 10 minuten. Het water is nu klaar voor gebruik.

Bevordering van de spijsvertering: drink bij de maaltijden 2 liter gezuiverd water per dag. Dit kan gisting voorkomen.

Dieren: vaak worden dieren succesvol met Colloïdaal Zilver behandeld voor infecties, parasieten, schurft en andere huidaandoeningen. 2 x daags, afhankelijk van de conditie, 6 tot 8 druppels per 10 kilo lichaamsgewicht in de keel van het dier brengen of vermengen met het voedsel of het drinkwater.

Planten met virussen, bacteriën en schimmels: kan men besproeien of begieten met een oplossing van water en Colloïdaal Zilver. Voeg 1 eetlepel Colloïdaal Zilver toe aan 250 ml water.

Bijwerkingen

Het lichaam kan sterk reageren op Colloïdaal Zilver. Tijdens het eliminatie proces van virussen, bacteriën en schimmels, kunnen er gifstoffen vrijkomen waardoor de lever en de nieren hard moeten werken om het lichaam te reinigen van deze afvalstoffen. Als de lever of nieren in een slechte conditie verkeren als gevolg van bijvoor- beeld ziekte of vermindering van weerstand, kan men zich moe, sloom of grieperig voelen. Dit noemt men de Herxheimer reactie.

Deze reactie is niet schadelijk, maar draagt bij tot herstel. Men kan de “Herxheimer reactie voor 95% verkorten door Neutraherx te gebruiken. Neutraherx bevat molybdenum.

Belangrijke informatie: Colloïdaal Zilver heeft geen bijwerkingen tijdens gebruik in combinatie met een ander geneesmiddel, wel kan het mogelijk zijn dat de werking en effectiviteit van Colloïdaal Zilver verminderen bij inname van chemische medicijnen zoals antibiotica. Het is zinvol om Colloïdaal Zilver en Vitamine C op verschillende tijdstippen in te nemen.

Bewaar Colloïdaal Zilver op kamertemperatuur in een donkere glazen fles. Houdbaarheid is minimaal 1 jaar. Na inname blijft het Colloïdaal Zilver ongeveer drie - vier dagen in de bloedbaan.

Gebruik Colloïdaal Zilverzalf

Deze speciaal ontwikkelde zalf bestaat uit puur natuurlijke ingrediënten, essentiële oliën en Colloïdaal Zilver.

Gebruik

Het in de crème verwerkte Colloïdaal Zilver heeft een antivirale en snelle antibacteriële werking waardoor na het opbrengen een lichte huidverkleuring kan ontstaan. Deze crème is zeer succesvol gebleken bij het herstel van een groot aantal huidaandoeningen, waaronder met name schimmelinfecties.

Gebruik; bij acne, psoriasis, littekens, brandwonden, ontstekingen, beten, schimmels, uitwendige infecties, snijwonden, wratten en als handcrème.

Lees meer over genees jezelf van binnenuit in het Gratis boek De Nieuwe Dokters.

Door het GRATIS boek "De Nieuwe Dokters" 7 Stappen Naar Een Gezond En Gelukkig Leven In De 21ste Eeuw aan te klikken opent zich in uw browser direct het GRATIS boek. U kunt dit boek De Nieuwe Dokters direct opslaan.

Klik op onderstaande boek en ontvang direct het boek.

 

Gratis boek De Nieuwe Dokters "7stappen naar een gezond en gelukkig leven in de 21ste Eeuw"

WIST U DAT IEDEREEN DIE OOIT CHRONISCH ZIEK IS GEWEEST, WEET DAT GEZONDHEID HET ALLERBELANGRIJKSTE IN HET LEVEN IS.

Geef Het Door aan vrienden en gelijkgezinden

Hartelijk dank voor uw bezoek aan de website van de "De Nieuwe Dokters".

Belangrijk: Raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten altijd eerst uw huisarts

Website onderhoud Wim Vos Automatisering.