Edgar Cayce

Wie was Edgar Cayce?

Edgar Cayce was geboren op 18 maart 1877, een gewone man, slapende profeet spiritueel De Nieuwe Dokters

Edgar Cayce was geboren op 18 maart 1877, een gewone man, slapende profeet spiritueel vader van 2 kinderen, gelukkig getrouwd, fotograaf en een fervent landbouw en tuinierder. Daarnaast was hij erg begaafd en had hij een buitengewone intuïtieve gaven. Deze gaven gebruikte hij om readings te geven op het gebied gezondheid en in spiritualiteit. Hij heeft van zijn readings, 14.246 woordelijke verslagen nagelaten.

Deze verslagen van psychische waarneming behoren tot de meest uitgebreide en indrukwekkendste weergave die ooit door één persoon gedaan werden over meer dan 8000 mensen. Dit alles gebeurde in een periode van 43 jaar.

Edgar Cayce on Virginia Currents (PBS WCVE Richmond)

Geboren werd Edgar Cayce bij een plattelands familie te Hopkinsville, Kentucky, USA. Hij verloor door een keelaandoening op 23 jarige leeftijd zijn stem. Daar er geen dokter te vinden was die hem kon helpen heeft zijn vriend dr Layne hem over gehaald om “slapend informatie te verkrijgen over zijn aandoening. Uiteindelijk lukt dit, de aanwijzingen blijken te kloppen en geneest hij zichzelf. Vanaf dit moment wordt hij de slapende profeet genoemd en maakte hem dan ook wereldberoemd.

Door zichzelf onder hypnose te brengen, kon hij een diagnoses stellen. Voor elke ziekte kreeg hij aangegeven wat de oorzaak was en welke geneesmiddelen of operatie het meest passend was. U moet zich hierbij wel voorstellen dat hij niets wist van ziekte symptomen en geneesmiddelen. Er is dan ook uit onderzoek door de sceptische medici gebleken, dat van de ruim 30.000 behandelende gevallen, bleek dat hij het juist had in ruim 90% van die gevallen.

Edgar Cayce kende armoede en had een zwaar en moeilijk leven. Ook maakte hij mee dat veel mensen hem misbruikten. Door het geven van hypnose sessies belande hij in de gevangenis, men beschouwde hem als een charlatan. Hij liet na zijn overlijden in 1945, 14.246 readingen na. Deze liggen opgeslagen in de bibliotheek van de Association of Research and Enlightenment in Verginia Beach. Hij gaf deze readingen voor zieke mensen, maar ook gaf hij readings aan Atlantis, het heelal, reïncarnatie en karma, life-readings, het leven tussen dood en volgende geboorte, muziek, numerologie, het leven van Jezus, etc.

Edgar Cayce was een medisch diagnost, maar ook een profeet en een toegewijde spreker van de bijbelse leer. De Universiteit van Chicago kende hem de eer toe van doctorstitel op basis van zijn studie en levenswerk. Zijn lezingen omvatten één van de grootste aantallen beschrijvingen van psychische zienerij ooit gedaan, door één enkel persoon Edgar Cayce was een medisch diagnost, maar ook een profeet en een toegewijde spreker van de bijbelse leer. De Universiteit van Chicago kende hem de eer toe van doctorstitel op basis van zijn studie en levenswerk. Zijn lezingen omvatten één van de grootste aantallen beschrijvingen van psychische zienerij ooit gedaan, door één enkel persoon.

Deze archiefstukken, correspondentie en rapporten worden nog steeds onderzocht door duizenden psychologen, studenten en onderzoekers. Deze stukken staan ter bestudering beschikbaar onder duizenden onderwerpen. De stichting Association for Research and Enlightenment werd in 1932 opgericht om de lezingen te behouden. Als een OPEN-LIDMAATSCHAP onderzoeksorganisatie, gaat het nog steeds door met het indexeren en catalogiseren van de informatie, zij zetten aan tot onderzoek en experimenten en bevorderen het houden van conferenties, seminar en lezingen. Tot nu toe zijn de gepubliceerde resultaten beschikbaar gekomen voor de leden middels eigen ORGANEN. Tegenwoordig bestaan er wereldwijd honderden STUDIEGROEPEN welke onderzoek verrichten en materiaal gebruiken. Lees meer in deze link over Edgar Cayce

Lees meer over genees jezelf van binnenuit in het Gratis boek De Nieuwe Dokters.

Door het GRATIS boek "De Nieuwe Dokters" 7 Stappen Naar Een Gezond En Gelukkig Leven In De 21ste Eeuw aan te klikken opent zich in uw browser direct het GRATIS boek. U kunt dit boek De Nieuwe Dokters direct opslaan.

Klik op onderstaande boek en ontvang direct het boek.

 

Gratis boek De Nieuwe Dokters "7stappen naar een gezond en gelukkig leven in de 21ste Eeuw"

WIST U DAT IEDEREEN DIE OOIT CHRONISCH ZIEK IS GEWEEST, WEET DAT GEZONDHEID HET ALLERBELANGRIJKSTE IN HET LEVEN IS.

Geef Het Door aan vrienden en gelijkgezinden

Hartelijk dank voor uw bezoek aan de website van de "De Nieuwe Dokters".

Belangrijk: Raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten altijd eerst uw huisarts

Website onderhoud Wim Vos Automatisering.