Elektrosmog!

Wat Iedere Nederlander Moet Weten Over Zijn Of Haar Gezondheid In De 21ste Eeuw

Is 5G Een Existentiële Dreiging Voor Mens En Planeet?

We moeten begrijpen wat 5G doet!

Hoe GSM, UMTS, DECT, WiFi, Bluetooth, Hoogspanningsmasten etc. mensen ziek kunnen maken. de nieuwe dokters

Bent u nog wel veilig in uw eigen huis. Hoe GSM, UMTS, DECT, WiFi, Bluetooth, 5G, Hoogspanningsmasten etc. ieder jaar duizenden mensen ziek kunnen maken. En wat ertegen te doen!.

Let op uw gezondheid! Ziekte door elektromagnetische straling / elektrosmog, gsm, umts, dect, wifi, bluetooth, 5G. Last van hoofdpijnen, onrustig slapen, vermoeidheid, oorsuizen, stress en duizelingen? Hoe GSM, UMTS, DECT, WiFi, Bluetooth, 5G, Hoogspanningsmasten etc. mensen ziek kunnen maken.

Volgens een groot aantal artsen en onderzoekers wereldwijd zal elektromagnetische straling (elektrosmog) een van de grootste ziekteveroorzakers in de 21e eeuw kunnen worden als de overheid vandaag niet ingrijpt.

Het begint allemaal heel onschuldig. Je zit wat vervelend in je vel en het gaat maar niet over. Dan komen de hoofdpijnen, onrustig slapen, vermoeidheid, oorsuizen, stress, duizelingen en een waas om je heen. Je gaat naar de dokter maar die kan niets vinden. Je krijgt wat kalmeringstabletten mee of je neemt een extra borrel om het maar niet te hoeven voelen. De weken worden echter maanden en het wordt van kwaad tot erger. Het zal wel tussen je oren zitten. Je moet er maar mee leren leven.

Elektromagnetische vervuiling is een zorg voor iedereen.

International Scientist Appeal on Elektromagnetic Fields (EMF) Martin Blank PhD Spokesperson

Bijna 40% van Nederland is ziek

Bijna 40% van de Nederlandse bevolking heeft tegenwoordig last van stress en/of depressie. In nog geen twintig jaar tijd zijn het aantal psychische en chronische klachten verdubbeld. Niemand weet waarom, of misschien toch wel. In de afgelopen 20 jaar is immers ook de installatie en het gebruik van allerlei draadloze elektromagnetische apparatuur zoals GSM, UMTS, DECT, WiFi, Draadloos Internet, 5G, Bluetooth, Hoogspanningsmasten dramatisch toegenomen. Nederland is omgevormd tot een grote magnetron en er komen nog tienduizenden masten en mastjes extra bij in de komende jaren. Is het normaal en gezond dat wij tegenwoordig in een magnetron leven? Een magnetron die duizenden mensen per jaar ziek kan maken en waarvan wij weten dat je er je hand niet in moet steken laat staan je hoofd.

In onze ziekenhuizen is het gebruik van draadloze apparatuur zoals GSM, UMTS, WiFi etc. dan ook al jaren verboden. Waarom? Omdat onze ziekenhuizen het zekere voor het onzekere nemen en niet het risico willen lopen dat patiënten die ziek binnenkomen nog zieker weggaan na een behandeling.

Buiten onze ziekenhuizen is echter niets en niemand meer veilig voor deze draadloze apparatuur. Het is zelfs zo erg dat sommige apparaten honderden meters verder nog voor ziekteverschijnselen kunnen zorgen. Zetten ze een GSM of UMTS paal op je flat dan heeft iedereen in de buurt er plezier van. Hebben je buren net een nieuwe DECT telefoon, WiFi, Draadloos Internet of Bluetooth set aangeschaft dan genieten alle buren mee. Iemand met een beetje elektronica en PC kennis kan letterlijk meelezen met wat de buren, overburen, over overburen zeggen, schrijven, luisteren en kijken.

En dat is natuurlijk helemaal niet gevaarlijk zeggen de fabrikanten en overheid die ieder jaar miljarden verdienen aan deze industrie. Er is immers nog nooit bewezen dat elektrosmog gevaarlijk is voor de mens. Dat zeiden ze een aantal jaren geleden ook over softenon, asbest, roken etc. Zaken die honderdduizenden slachtoffers per jaar hebben geëist en onze gezondheidszorg onnodig miljarden extra per jaar kosten. Miljarden die we veel beter hadden kunnen gebruiken voor het onderzoek naar kanker, hart en vaatziekten, reuma, suikerziekte, vogelpest, BSE, gekke koeien ziekte etc. Zou er een verband tussen deze welvaartsziekten bestaan en elektrosmog. Een nader onafhankelijk onderzoek zou op zijn plaats zijn.
Elektrosmog gevaarlijk of niet gevaarlijk?

Olle Johansson "Health effects of electromagnetic fields"

 

We moeten begrijpen wat 5G doet.

Is 5G Een Existentiële Dreiging Voor Mens En Planeet?

De vraag die u zich vandaag zou kunnen stellen is hoeveel de gezondheid van uw familie u vandaag waard is. Het zal immers nog jaren duren voordat de voor en tegenstanders het uiteindelijk met elkaar eens zullen worden. Iemand die ziek is heeft daar echter geen tijd voor. Iemand die ziek is wil vandaag weten wat de mogelijke oorzaak is en niet morgen. Elektrosmog kan je beter voorkomen dan genezen.

Voorkomen is beter dan genezen

Wat kunt u doen om niet het volgende elektrosmog slachtoffer te worden. Wat kunt u doen om uw familie, kinderen, buren en vrienden te beschermen tegen deze aankomende elektrosmog epidemie. Wat kunt u doen om gezonder door het leven te gaan. Het zal immers niet de eerste keer zijn dat iemand van zijn of haar het zit tussen je oren” klachten af is zodra de slaapkamer, scholen, werkplek, auto etc. opnieuw zijn ingedeeld op basis van de door de elektrosmog detector afgegeven signalen.

Tot voor kort waren de Nederlandse burgers niet in staat om deze schijnbaar onzichtbare straling te meten. De kosten voor de meetapparatuur en deskundigen liepen in de duizenden euro's en dan had je eigenlijk nog steeds niets omdat de apparatuur in de meeste gevallen maar een van de vele stralingsbronnen kon meten.

Er zijn in de afgelopen jaren echter diversen apparaten op de markt gekomen waar u tegelijkertijd GSM, UMTS, DECT, WiFi, Draadloos Internet, Bluetooth, 5G, Wekkerradio's, Waterbedden, Hoogspanningsmasten etc. mee kunt meten. Met een van de apparaten kunt u eens rustig door uw huis lopen om te zien waar de beste slaap- studeer- en entertainment plaatsen in leefomgeving zijn. Het enige wat u hierna nog hoeft te doen om niet besmet te worden met het elktrosmog virus is gewoon uw bed, stoel, bank buiten de gevarenzone te plaatsen.

U zult verbaast staan wat er vandaag allemaal in uw huis (en dat van uw buren) gebeurt zonder dat u het de afgelopen jaren in de gaten heeft gehad. Onzichtbare maar vanaf vandaag voor iedereen meetbare zaken die het leven van u en uw kinderen behoorlijk kunnen verbeteren.

Lees meer over genees jezelf van binnenuit in het Gratis boek De Nieuwe Dokters.

Ontvang vandaag nog het GRATIS boek "De Nieuwe Dokters" 7 Stappen Naar Een Gezond En Gelukkig Leven In De 21ste Eeuw

Gratis boek De Nieuwe Dokters "7stappen naar een gezond en gelukkig leven in de 21ste Eeuw"

Bestel hieronder het Gratis boek De Nieuwe Dokters U bent dan automatisch abonnee op de GRATIS nieuwsbrief

P.S. Na uw inschrijving ontvangt u als eerste een bericht in uw mailbox met het verzoek deze inschrijving te bevestigen.

Uw gegevens worden op geen enkele wijze aan derden verstrekt!

WIST U DAT IEDEREEN DIE OOIT CHRONISCH ZIEK IS GEWEEST, WEET DAT GEZONDHEID HET ALLERBELANGRIJKSTE IN HET LEVEN IS.

Geef Het Door aan vrienden en gelijkgezinden

Belangrijk: Raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten altijd eerst uw huisarts

Website onderhoud Wim Vos Automatisering.