EM

Effectief Micro-organismen milieu landbouw voeding gezondheid

EM is de afkorting van voor Effectieve Micro-organismen welke al zolang de mens op aarde bestaat gebruikt worden bij het bereiden en bewaren van levensmiddelen.

In de landbouw wordt Effectief Micro organismen gebruik voor o.a. voeding aan landbouw grond yoghurt, kaas, alcoholische dranken en vele andere levensmiddelen zouden niet kunnen bestaan zonder deze micro-organismen.

Effectieve Micro-organismen werden ongeveer 25 jaar geleden voor het eerst toegepast in de landbouw en veeteelt om de problemen met pesticiden, kunstmest en antibiotica het hoofd te kunnen bieden. EM is immers in staat om het gebruik van deze chemische.

Het duurde dan ook niet al te lang voordat men na de uitstekende resultaten in de veeteelt begon om het middel ook voor de mens beschikbaar te stellen. Omdat EM vooral werkte bij de schoonmaak en reactivering van de darmen (volgens een oude Chinese wijsheid begint iedere ziekte in de darmen) werd tevens naar een product gezocht dat direct door de maag opgenomen kon worden en waarbij een hoge concentratie van antioxidanten/ vrijenradicalen oplossers aanwezig was.

Na veel onderzoek werd 10 jaar na de introductie van EM het product EM-X als frisdrank op de markt gepresenteerd. Een frisdrank, geëxtraheerd uit rijstzemelen, zeewieren, spoorelementen en EM die een ware revolutie zou betekenen in het Verre Oosten en specifiek Japan.

Het unieke aan het EM product was dat de uitvinder Prof. Dr. Teruo Higa uit Japan is staat was zowel aërobe als anaërobe micro-organismen in een vloeistof samen te brengen, dus in staat was het GCC proces in het klein te simuleren. Hiermee had hij dus als het ware de fysieke materialisatie van de schepping op het gebied van micro-organismen effectief samengebracht. Het resultaat was een evenwichtig product dat dus niet een kant maar beide kanten van het micro-organismen potentieel praktisch ter beschikking van de mensheid stelde.

kijk ook deze interviews met Teruo Higa de ontdekker/uitvinder van EM

Prof. Teruo Higa: Vol 1

Prof. Teruo Higa: Vol 2

EM-X wordt uitsluitend gemaakt van die stoffen die in natuurlijke fermentatie processen worden geproduceerd en is rijk aan antioxidanten, 40 soorten mineralen en spoorelementen en bio-actieve stoffen: zoals NAD (nicotinamide dinucleotiden), FMN (flavine-mononucleotiden) en aminozuren, zoals L-analine en L-glutamine. EM-X heeft door haar antioxidanten/vrijenradicalen oplossers een sterke werking om kettingreacties te stoppen, die aanvankelijk worden veroorzaakt door onvolledige verbranding.

Over het Product EM-X wordt uitgebreid geschreven in het gratis boek De Nieuwe Dokters ook de toepassingsgebieden en resultaten kunt u daar lezen.

Lees meer over genees jezelf van binnenuit in het Gratis boek De Nieuwe Dokters.

Door het GRATIS boek "De Nieuwe Dokters" 7 Stappen Naar Een Gezond En Gelukkig Leven In De 21ste Eeuw aan te klikken opent zich in uw browser direct het GRATIS boek. U kunt dit boek De Nieuwe Dokters direct opslaan.

Klik op onderstaande boek en ontvang direct het boek.

 

Gratis boek De Nieuwe Dokters "7stappen naar een gezond en gelukkig leven in de 21ste Eeuw"

WIST U DAT IEDEREEN DIE OOIT CHRONISCH ZIEK IS GEWEEST, WEET DAT GEZONDHEID HET ALLERBELANGRIJKSTE IN HET LEVEN IS.

Geef Het Door aan vrienden en gelijkgezinden

Hartelijk dank voor uw bezoek aan de website van de "De Nieuwe Dokters".

Belangrijk: Raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten altijd eerst uw huisarts

Website onderhoud Wim Vos Automatisering.