Hulda Clark

Een Revolutionaire Techniek Ter Behandeling van Chronische Ziekten door Hulda Clark

Hulda Clark heeft grote naam gemaakt op het gebied van kruidengeneeskunde, biofysica en fysiologie. Zij heeft kruiden kuur, darmreinigingskuur en schimmel ontwikkeld, evenals een nier- lever- en darmreinigings programma. Door haar onder-zoeken en publicaties op het gebied van kruidengeneeskunde, biofysica en fysiologie ontdekte zij dat een groot aantal ziekten en aandoeningen ontstaan door aanwezigheid van parasieten, bacteriën en andere schadelijke indringers.

Dr Hulda Clark

de nieuwe dokters Hulda Clark heeft grote naam gemaakt op het gebied van kruidengeneeskunde, biofysica en fysiologie

Zij ontdekte dat een groot aantal ziekten en aandoeningen ontstaan door aanwezigheid van parasieten, bacteriën en andere schadelijke indringers. Uit een zorgvuldig gekozen programma van Hulda Clark om het lichaam en de leefomgeving van belastende stoffen te ontdoen, is de "Parasieten Kruidenkuur" ontwikkeld, evenals een nier- lever- en darm reinigingsprogramma. Clark adviseert eerst met de Parasieten Kruidenkuur te beginnen, daarna met de nierreiniging (eventueel ook de gebitssanering), alvorens met de leverreiniging wordt begonnen.

Handboek Zelf Genezing

De Nieuwe Dokters In het bovenstaande handboek "Zelfgenezing" van Hulda Clark kunt u vele onderwerpen vinden die u

In deze link kunt U meer lezen van Hulda Clark

In het bovenstaande handboek "Zelfgenezing" van Hulda Clark kunt u vele onderwerpen vinden die u kunt gebruiken bij uw zoektocht naar gezondheid. U kunt daar lezen over hoe u om kunt gaan met ziekteverwekkers zoals de parasieten zoals wormen, platwormen, rondwormen, lintwormen mijwormen etc. Het woord "parasiet" wordt op twee manieren geïnterpreteerd. Alles wat op of in iemand leeft, niet om even neer te strijken, maar om zich te voeden, is een parasiet. De vorm of grootte maakt niet uit, het wordt een parasiet genoemd.

Dan is er nog de vervuiling door metalen met name de vullingen in ons gebit. Amalgaam (kwik) vullingen, zijn, ondanks de geruststellende mededelingen van officiële instanties, niet veilig. Andere veel voorkomende toxische metalen zijn lood en cadmium van gesoldeerde en gegalvaniseerd loodgieterwerk, nikkel en chroom van tandpasta's en cosmetica, en aluminium van verpakkingen en eet- en drinkgerei en kookpannen.

En hoe gaan we om met schimmels? Schimmels produceren enkele van de meest giftige substanties die we kennen, genaamd mycotoxinen. Een klein stukje beschimmeld fruit of groente kan een grote hoeveelheid sap, jam of ander product aantasten. Hoewel schimmels levend zijn, en gedood kunnen worden door het zappen. zijn mycotoxinen niet levend, en moeten ze ontgift worden door uw lever. Zie ook het onderwerp "De Leverreiniging".

U kunt in het handboek van Hulda Clark heel veel informatie vinden over: Pijn van top tot Teen, Gewrichtspijn of Artritis, Pijn in de heupen, Onderrugpijn, Maagpijn, Ziekte van Crohn, etc, maar ook over Niet pijnlijke Ziekten, zoals Diabetes, Herpes, vermoeidheid, wratten, wormen, De Griep, Multiple Sclerose en Amyotropische Laterale Sclerose, Hoge Bloeddruk, Glaucoom (groen Staar), Tandbederf, Spierziekten, Branderig gevoel en gevoelloosheid, etc. Verjonging, meer zuurstof, TIA's, Beroertes en Purpura, Bloedarmoede, Zuurgraad, Hartslag, Incontinentie, Spijsvertering, maagzuur, Salmonella en Shigella, Gal en Lever, Suikerregulering, Het 7- daagse Diabeten dieet voor Ouderen, Supplementen bij Diabetes, Beven, Hartziekte, Kanker Genezen, Gewone Verkoudheid Genezen, Lichaamswijsheid en waarom slecht voedsel lekker smaakt etc, etc, etc, etc.

Wat kunt u bvb doen bij:

De Parasieten-kruidenkuur

Een revolutionaire techniek ter behandeling van chronische ziekten. Parasieten kunnen zich op velerlei manieren in het lichaam nestelen; via huisdieren, het eten van rauw vlees, of kunnen worden doorgegeven via het bloed, speeksel, sperma of borstvoeding.

Door het lichaam regelmatig te reinigen van talrijke parasieten en bacteriën kunnen volgens Hulda Clark vele ziekten en aandoeningen worden voorkomen. Indien het lichaam ziek is, kan het vernietigen van deze ongewenste belastende elementen vaak bijdragen aan herstel. Om het lichaam te ontdoen van meer dan 100 soorten parasieten is de “Parasieten Kruidenkuur” ontwikkeld. Deze kuur is samengesteld uit de drie kruiden: Zwarte Walnoottinctuur, Wormkruid van o.a. de Artemisiaheester en Vermalen kruidnagel.

Deze kruiden dienen samen gebruikt te worden. De groene schil van de zwarte walnoot doodt, samen met het wormkruid, de volwassen exemplaren en de ontwikkelingsstadia van meer dan 100 parasieten. De vermalen kruidnagel doodt de eitjes van deze parasieten. De kuur duurt ongeveer drie weken om de parasieten in al zijn stadia te vernietigen. Geadviseerd wordt om de parasietenkuur 1 x per jaar te doen; indien u echter veel in aanraking komt met dieren dan wordt 2 x per jaar aanbevolen. Om ervoor te zorgen dat de parasieten niet opnieuw terugkomen, is het aan te bevelen eenmaal per week de onderhoudsdosering te nemen.

Hiervoor kunt u de onderste drie programma's gebruiken kruidenkuur Schema en Onderhoudsprogramma Parasietenprogramma voor Kinderen, Parasietenprogramma voor Dieren

Kidney Cleanse (reiniging van de nieren) Niergruis, nierstenen, blaasgruis en blaasstenen kunnen worden gevormd door fosfaten, oxaalzuur en urinezuur. Gruis of stenen kunnen bij mensen aanwezig zijn, zonder dat men er iets van merkt. Echter, dit kan wel aanleiding geven tot ontstekingen en onaangename ziekteverschijnselen. Steenvorming kan veroorzaakt worden door over Parasieten matig eten van fosfaatrijk voedsel zoals: brood, vlees, granen, meelspijzen en het drinken van veel frisdrank of juist te weinig water. Met name zwarte thee en cacao bevatten een grote hoeveelheid oxaalzuur. Dr. Clark adviseert het gebruik van deze producten te verminderen en meer gekookte melk, fruit en groenten te nuttigen en minimaal 1 liter water per dag te drinken. Overbelaste nieren zorgen vaak voor onderrugpijn door opstapeling van kristallen. Met behulp van de nierkuur worden de nieren volledig gereinigd. Om de giftige of belastende stoffen uit het nierstelsel te verwijderen is de Kidney Cleanse 3 kruiden mix ontwikkeld, op basis van de volgende ingrediënten. Gedroogde Hortensiawortel (Hydrangea arborescens), Gedroogde Leverkruidwortel (Eupatorium purpureum) en Gedroogde Heemstwortel (Althaea officinalis).

Ter completering van de kuur wordt Ginger Root (gember), Uva ursi, Vitamine B6 en Magnesium Oxide ingezet. Deze worden na de maaltijd ingenomen om oprispingen te voorkomen.

De Leverreiniging

Een van de belangrijkste taken van de lever is om ongeveer 0,7 liter gal per etmaal te produceren. Het door de lever geproduceerde gal komt via talrijke galgangen, de grote leverbuis en de galblaasbuisjes terecht in de galblaas. Zodra de dunne darm gal nodig heeft voor de vertering van vetten, trekt de galblaas zich samen en stroomt de opgeslagen gal in de twaalfvingerige darm.

Volgens Dr. Clark vindt bij veel mensen vorming van steentjes in de galgangen plaats, zonder dat men dit merkt. Omdat galsteentjes poreus zijn kunnen bacteriën, virussen en parasieten zich nestelen en op deze manier een haard vormen voor infecties. Sommige dragers van deze galsteentjes ontwikkelen een allergie of een of andere huidziekte. Aanleiding hiervoor zijn veranderingen in de samenstelling van gal, galstuwing, een te hoog cholesterolgehalte of stofwisselingsziekten, evenals chronische ontstekingen aan de galwegen. Er zijn meerdere soorten galsteentjes. De steentjes kunnen zwart, rood, wit, groen (door gal) of bruin zijn. Sommige hebben langwerpige groefjes, andere zijn samengesteld uit vele kleine groefjes.

Wanneer de steentjes groter worden, of het aantal toeneemt, kan dit een aanleiding zijn voor verminderde galproductie, aandoeningen of ernstige ziekteverschijnselen. Dragers van galstenen hebben vaak last van een trage stoelgang en een hoog cholesterolgehalte. Om de lever in optimale conditie te kunnen houden is de "Leverreiniging" ontwikkeld op basis van de volgende ingrediënten:

Lees verder in het Handboek Zelf Genezing van Hulda Regehr Clark.

Darmreinigingskuur

Parasieten en bacteriën zijn vaak de oorzaak van problemen met de ingewanden zoals darmkrampen, obstipatie en winderigheid. Hoewel de meeste darmbacteriën noodzakelijk zijn voor een goede darmflora, zijn er ook bacteriën die een schadelijke werking hebben zoals bijvoorbeeld de Salmonella, Shigella en Clostridium bacteriën. Een darmreinigingskuur met ontslakken, klisma, darmspoeling en ontgiften is zeker niet onbelangrijk. Darmbacteriën kunnen zich namelijk uitbreiden naar andere delen van het lichaam en daar schade aanrichten. Een van de redenen waarom deze schadelijke darmbacteriën zo moeilijk te vernietigen zijn is dat we ons steeds weer opnieuw infecteren door o.a. vieze handen en vingernagels.

Voor de darmreinigingskuur kan er gebruik gemaakt worden van o.a. de volgende middelen

Tumeric "lees het boek van Hulda Clark"

Fennel Seed "lees het boek van Hulda Clark"

Multiple Digestive Enzyme "lees het boek van Hulda Clark"

Black Walnut Hull tincture "lees het boek van Hulda Clark"

Hanna Kroeger is wereldwijd bekend als expert in kruiden en homeopathische remedies. De Wormwoodcombinatie van Hanna Kroeger (parasietenkuur compleet) is al sinds 17 jaar een best seller en wordt overal ter wereld gebruikt. De Wormwoodcombinatie elimineert de diverse stadia van parasieten en bacteriën in het darmstelsel. De combinatie van Zwarte Walnoot_bladeren, Kruidnagel, Alsem, Quassiaschors en Mannetjesvaren, kan uitstekend gebruikt worden als ondersteuning van een parasietenkuur met de Zapper (TA1000) of de Moleculair Oscillator Resonance Instrument (TA1004). Deze formule kan gebruikt worden om alle vormen en stadia van wormen en bacteriën te elimineren.

Zwarte Walnootbladeren Schimmelwerend, bloedzuiverend en antibacteriële werking. Stimuleert de lever tot reiniging van het lichaam van de opgeslagen gifstoffen. Heeft een kalmerende werking op de darmfuncties. Kruidnagel:Stimuleert de slijmopbouw bij maagzweren door het maagsap te neutraliseren. Elimineert vele stadia van darmparasieten. Alsem: Eetlust bevorderend. Gunstige invloed op galblaas en leverfunctie. Werkt koortsverlagend en wormverdrijvend en stimuleert het eigen afweersysteem. Quassiaschors: Bevordert de maag-, en galafscheiding, de eetlust en de spijsvertering. Werkt bloedzuiverend en wormverdrijvend.

Mannetjesvaren: De stoffen in het mannetjesvaren oefenen een verlammend effect uit op de musculatuur van de worm, zodat deze zich niet meer actief kan bewegen en zich niet langer d.m.v. zuignappen aan de darmwand kan vasthechten.

U kunt het handboek van Hulda Clark, dat 573 pagina's bevat met veel informatie lezen en praktiseren.

Lees meer over genees jezelf van binnenuit in het Gratis boek De Nieuwe Dokters.

Door het GRATIS boek "De Nieuwe Dokters" 7 Stappen Naar Een Gezond En Gelukkig Leven In De 21ste Eeuw aan te klikken opent zich in uw browser direct het GRATIS boek. U kunt dit boek De Nieuwe Dokters direct opslaan.

Klik op onderstaande boek en ontvang direct het boek.

 

Gratis boek De Nieuwe Dokters "7stappen naar een gezond en gelukkig leven in de 21ste Eeuw"

WIST U DAT IEDEREEN DIE OOIT CHRONISCH ZIEK IS GEWEEST, WEET DAT GEZONDHEID HET ALLERBELANGRIJKSTE IN HET LEVEN IS.

Geef Het Door aan vrienden en gelijkgezinden

Hartelijk dank voor uw bezoek aan de website van de "De Nieuwe Dokters".

Belangrijk: Raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten altijd eerst uw huisarts

Website onderhoud Wim Vos Automatisering.