Lava Oerlevenskracht

Lava Oerlevenskracht bestaat uit mineralen en sporenelementen

Lava Oerlevenskracht bestaat uit mineralen en sporenelementen; rechtstreeks uit de natuur, voor de dagelijkse aanvulling op de voeding.

Zonder mineralen is geen enkel fysiek leven mogelijk op deze aarde.

In nog geen honderd jaar is door intensieve landbouw, tuinbouw en veeteelt in de westerse wereld meer dan 70% van de minerale voorraden uit onze aardbodem verdwenen. U begrijpt dat u dus steeds meer moet eten om benodigde hoeveelheid mineralen binnen te krijgen.

Aangezien ons lichaam uit ongeveer (afhankelijk van uw leeftijd en wijsheid) uit 70% water en 30% mineralen, eiwitten, enzymen en vitaminen bestaat mag duidelijk zijn dat een tekort aan mineralen gigantische gevolgen heeft voor uw welzijn.

De Lava Oerlevenskracht bestaat uit fijngemalen natuurlijk lava met een hoog gehalte aan kiezelzuur, aluminium, kalium, ijzer, magnesium en talrijke sporenelementen.

Mineralen zijn evenals organische stoffen zoals eiwitten, vet en koolhydraten van levensbelang doordat ze meehelpen in de werking van de cellen en in de groei van nieuw weefsel.

Mineralen beïnvloeden de groei van bloedlichamen evenals de opbouw van hormonen, vitamines en enzymen. Ze zijn onmisbaar als bouwstenen voor botten, tanden en andere weefsels en essentieel voor de suikerstofwisseling.

Ook voor prikkeloverdracht in het zenuwstelsel zijn de belangrijkste mineralen onmisbaar. Het gebrek aan mineralen in het menselijke lichaam kan op den duur leiden tot ziekten. Met Lava Oerlevenskracht wordt het organisme voldoende voorzien van mineralen, een gebrek aan mineralen is dan bijna niet meer voor te stellen, ook voor onze kinderen is dit onmisbaar.

Lees meer over genees jezelf van binnenuit in het Gratis boek De Nieuwe Dokters.

Door het GRATIS boek "De Nieuwe Dokters" 7 Stappen Naar Een Gezond En Gelukkig Leven In De 21ste Eeuw aan te klikken opent zich in uw browser direct het GRATIS boek. U kunt dit boek De Nieuwe Dokters direct opslaan.

Klik op onderstaande boek en ontvang direct het boek.

 

Gratis boek De Nieuwe Dokters "7stappen naar een gezond en gelukkig leven in de 21ste Eeuw"

WIST U DAT IEDEREEN DIE OOIT CHRONISCH ZIEK IS GEWEEST, WEET DAT GEZONDHEID HET ALLERBELANGRIJKSTE IN HET LEVEN IS.

Geef Het Door aan vrienden en gelijkgezinden

Hartelijk dank voor uw bezoek aan de website van de "De Nieuwe Dokters".

Belangrijk: Raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten altijd eerst uw huisarts

Website onderhoud Wim Vos Automatisering.