Wil Je Ook Deze Reis In Het Heelal Zien?

Journey to the Edge of the Universe (HD)

Diabetes

Ook u kunt vanaf nu 7 kwaliteits jaren aan uw leven toevoegen met een dagelijkse inspanning van slechts 24 minuten

Diabetes is een sluipende ziekte is die steeds sneller om zich heen grijpt en dat baart zorgen. Zeer verheugend is nu daarom het goede nieuws dat werd gepubliceerd door de Universiteit van Maastricht. Wat al langer vermoed werd door heeft nu ook een wetenschappelijke basis gekregen. Aangetoond is door onderzoekers van de universiteit van Maastricht dat een half uurtje extra bewegen per week de kans op Diabetes met 47% verkleint. De onderzoekers gaan er hierbij wel vanuit dat je dan een gemiddeld beweeg patroon hebt. Beweeg je weinig tot niet in de week dan is minimaal een half uur bewegen per dag vereist. Dat bewegen kun je tot uitdrukking laten komen op verschillende manieren. Het simpelste is om gewoon iedere dag een half uur te wandelen. Zo kun je bijvoorbeeld je boodschappen die je voorheen met de auto of met de fiets deed te voet gaan doen. Of je vraagt de buren of een bekende in de buurt of je een paar keer in de week met hun hond mag wandelen. Lees meer over Diabetes klik op deze link

 

Levende Mineralen En Vitaminen Hebben De Toekomst

Zaaien, oogsten en fabriceren pillen, poeders en tabletten bevatten haaste geen LEVENS ENERGIE meer. In de 21e eeuw zullen we dan ook steeds meer overgaan tot het zelf zaaien,oogsten en direct (echt vers) gebruiken van LEVENDE mineralen, vitaminen, aminozuren, enzymen, vetten, eiwitten, vezels.

Welkom in de Levende Vitaminen en Mineralen Wereld van de 21e Eeuw.

Zoals u in het GRATIS boek De Nieuwe Dokters kunt lezen, is het tijdperk van de vitaminen en mineralen uit een potje voorbij. De wetenschappers van de 21e eeuw hebben immers ontdekt dat door de intensieve manier van zaaien, oogsten en fabriceren deze pillen, poeders en tabletten nagenoeg geen LEVENSENERGIE meer bevatten. In de 21e eeuw zullen we dan ook steeds meer overgaan tot het zelf zaaien, oogsten en direct (echt vers) gebruiken van LEVENDE mineralen, vitaminen, aminozuren, enzymen, vetten, eiwitten, vezels etc. Lees verder in deze link

 

Bouw Vandaag Nog Je Eigen Website

Al sinds jaar en dag is dit de slogan van Alphamega: Een eigen website? Je staat er niet alleen voor! Voor maar 19 euro per maand heb je een ultra-all-inclusive websitebouwpakket in handen, waarmee je snel en gemakkelijk je website kunt maken en bijhouden.

Inclusief domeinnaam, email, hosting
Inclusief WordPress met SwiftySite voorgeinstalleerd
Inclusief automatische updates en beveiligingen
Inclusief responsive webdesign (ziet er goed uit op elk apparaat)
Inclusief BONUS SSL-certificaat twv 49 euro (beveiligde website, belangrijk voor Google)
Inlcusief handleidingen, video's en faq's
Inclusief super behulpzame support
En 100 dagen niet-goed-geld-terug-garantie!
Let's do this!

100 dagen onvoorwaardelijke geld-terug garantie!

Als je na 100 dagen om wat voor reden dan ook niet met Alphamega verder wilt en wilt stoppen met je SwiftySite, dan geeft Alphamega zonder moeilijk te doen direct al je geld terug.

Je kunt het dus met een gerust hart proberen. Je loopt geen enkel risico.

Neem vandaag de eerste stap naar meer klanten, meer leden, meer omzet, meer succes. Bestel met een gerust hart je SwiftySite en binnen 5 minuten krijg je van Alphamega de logingegevens en kun je al aan de slag.

Lees meer over SwiftySite van Alphamega in deze link

Email & Social Marketing Met Gebruik Van AWeber

Als u zich aanmeld met uw naam en e-mailadres bij De Nieuwe Dokters voor het boek of een ander document zal u altijd gevraagd worden om een bevestiging (opt-in). Dit is om uw gegevens tegen spam (ongewenste reclame) te beveiligen. U kunt uzelf onder elke nieuwsbrief weer uitschrijven. Zo heeft u zelf in de hand wat U van De Nieuwe Dokters wilt ontvangen. Bent u geïnteresseerd en of wilt u meer weten over de mogelijkheden van Email en Sociale Marketing klik dan op onderstaande afbeelding van AWeber.


Start Your Free Trial Today!

Creating your messages is now easier than ever. To add an image to your email, upload it directly from your desktop or - even easier - drag it in.

Learn how you can grow your business with email marketing. So you’ve heard a lot about email marketing, but you’re not sure how to use it.

 

Lees meer over genees jezelf van binnenuit in het Gratis boek De Nieuwe Dokters.

Ontvang vandaag nog het GRATIS boek "De Nieuwe Dokters" 7 Stappen Naar Een Gezond En Gelukkig Leven In De 21ste Eeuw

Gratis boek De Nieuwe Dokters "7stappen naar een gezond en gelukkig leven in de 21ste Eeuw"

Bestel hieronder het Gratis boek De Nieuwe Dokters U bent dan automatisch abonnee op de GRATIS nieuwsbrief

P.S. Na uw inschrijving ontvangt u als eerste een bericht in uw mailbox met het verzoek deze inschrijving te bevestigen.

Uw gegevens worden op geen enkele wijze aan derden verstrekt!

WIST U DAT IEDEREEN DIE OOIT CHRONISCH ZIEK IS GEWEEST, WEET DAT GEZONDHEID HET ALLERBELANGRIJKSTE IN HET LEVEN IS.

Geef Het Door aan vrienden en gelijkgezinden

Belangrijk: Raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten altijd eerst uw huisarts

Website onderhoud Wim Vos Automatisering.