De Nieuwe Dokters

Genees Jezelf In De 21ste Eeuw

Linken

Wilt u ook deze reis in het heelal zien?

Journey to the Edge of the Universe (HD)

 

Diabetes

Ook u kunt vanaf nu 7 kwaliteits jaren aan uw leven toevoegen met een dagelijkse inspanning van slechts 24 minuten

Diabetes is een sluipende ziekte is die steeds sneller om zich heen grijpt en dat baart zorgen. Zeer verheugend is nu daarom het goede nieuws dat werd gepubliceerd door de Universiteit van Maastricht. Wat al langer vermoed werd door heeft nu ook een wetenschappelijke basis gekregen. Aangetoond is door onderzoekers van de universiteit van Maastricht dat een half uurtje extra bewegen per week de kans op Diabetes met 47% verkleint. De onderzoekers gaan er hierbij wel vanuit dat je dan een gemiddeld beweeg patroon hebt. Beweeg je weinig tot niet in de week dan is minimaal een half uur bewegen per dag vereist. Dat bewegen kun je tot uitdrukking laten komen op verschillende manieren. Het simpelste is om gewoon iedere dag een half uur te wandelen. Zo kun je bijvoorbeeld je boodschappen die je voorheen met de auto of met de fiets deed te voet gaan doen. Of je vraagt de buren of een bekende in de buurt of je een paar keer in de week met hun hond mag wandelen. Lees meer over Diabetes klik op deze link

 

Levende Mineralen En Vitaminen Hebben De Toekomst

Levende Mineralen En Vitaminen Hebben De Toekomst de nieuwe dokters

Zaaien, oogsten en fabriceren pillen, poeders en tabletten bevatten haaste geen LEVENS ENERGIE meer. In de 21e eeuw zullen we dan ook steeds meer overgaan tot het zelf zaaien,oogsten en direct (echt vers) gebruiken van LEVENDE mineralen, vitaminen, aminozuren, enzymen, vetten, eiwitten, vezels.

Welkom in de Levende Vitaminen en Mineralen Wereld van de 21e Eeuw.

Zoals u in het GRATIS boek De Nieuwe Dokters kunt lezen, is het tijdperk van de vitaminen en mineralen uit een potje voorbij. De wetenscheppers van de 21e eeuw hebben immers ontdekt dat door de intensieve manier van zaaien, oogsten en fabriceren deze pillen, poeders en tabletten nagenoeg geen LEVENSENERGIE meer bevatten. In de 21e eeuw zullen we dan ook steeds meer overgaan tot het zelf zaaien, oogsten en direct (echt vers) gebruiken van LEVENDE mineralen, vitaminen, aminozuren, enzymen, vetten, eiwitten, vezels etc. Lees verder in deze link

BOUW VANDAAG NOG JE EIGEN WEBSITE

Als je voor SwiftySite van Alphemegs kiest sta je er niet alleen voor!

Al sinds jaar en dag is dit de slogan van Alphamega: Een eigen website? Je staat er niet alleen voor!
Voor maar 19 euro per maand heb je een ultra-all-inclusive websitebouwpakket in handen, waarmee je snel en gemakkelijk je website kunt maken en bijhouden.

    Inclusief domeinnaam, email, hosting
    Inclusief WordPress met SwiftySite voorgeinstalleerd
    Inclusief automatische updates en beveiligingen
    Inclusief responsive webdesign (ziet er goed uit op elk apparaat)
    Inclusief BONUS SSL-certificaat twv 49 euro (beveiligde website, belangrijk voor Google)
    Inlcusief handleidingen, video's en faq's
    Inclusief super behulpzame support

En 100 dagen niet-goed-geld-terug-garantie!
Let's do this!

100 dagen onvoorwaardelijke geld-terug garantie!

Als je na 100 dagen om wat voor reden dan ook niet met Alphemega verder wilt en wilt stoppen met je SwiftySite, dan geeft Alphemega zonder moeilijk te doen direct al je geld terug.

Je kunt het dus met een gerust hart proberen. Je loopt geen enkel risico.

Neem vandaag de eerste stap naar meer klanten, meer leden, meer omzet, meer succes. Bestel met een gerust hart je SwiftySite en binnen 5 minuten krijg je van Alphemega de logingegevens en kun je al aan de slag.

Lees meer over SwiftySite van Alphemega in deze link

 

Email & Social Marketing

Als u zich aanmeld met uw naam en e-mailadres bij De Nieuwe Dokters voor het boek of een ander document zal u altijd gevraagt worden om een bevestiging (opt-in). Dit is om uw gegevens tegen spam (ongewenste reclame) te beveiligen. U kunt uzelf onder elke nieuwsbrief weer uitschrijven. Zo heeft u zelf in de hand wat U van De Nieuwe Dokters wilt ontvangen. Bent u geïnteresseerd en of wilt u meer weten over de mogelijkheden van Email en Sociale Marketing klik dan op onderstaande afbeelding van AWeber.

Creating your messages is now easier than ever. To add an image to your email, upload it directly from your desktop or - even easier - drag it in.

Learn how you can grow your business with email marketing. So you’ve heard a lot about email marketing, but you’re not sure how to use it.

 

Wanneer U Van Landelijk Rust, Ruimte, Natuur & Wellness Wilt Genieten Is Dit Een Aanrader

Landelijk logeren in dit luxe vakantieverblijf, in alle rust genieten van de natuur in het buurtschap Papenvoort gelegen in het Drentse Aa en Hunze met de keuze mogelijkheid van massages zoals hotstonemassage met warme olie en gladde warme vulkanische stenen (rond de 45 graden) of Lomi lomi, massage afkomstig uit Hawaii. Tijdens deze massage wordt het lymfesysteem geactiveerd en gereinigd, de bloedsomloop gestimuleerd en de spieren zodanig behandeld dat stress en overbelasting kunnen worden losgelaten. Maar er is meer dat u van dit landelijke vakantieverblijf moet weten, Lees hier meer over Het landelijk logeren in dit luxe vakantieveblijf.

 

Will robots take over the world one day in your opinion?

The Most Awesome Robots
 

Heeft u het GRATIS boek De Nieuwe Dokters al ontvangen?

Ontvang vandaag nog het Gratis Boek "De Nieuwe Dokters"

linken Gratis boek De Nieuwe Dokters

Bestel hieronder het Gratis boek De Nieuwe Dokters
U bent dan automatisch abonnee op de GRATIS nieuwsbrief

P.S. Na uw inschrijving ontvangt u als eerste een bericht in uw mailbox met het verzoek
deze inschrijving te bevestigen Dit is ter voorkoming van Spam, ongewenste reclame.

Uw gegevens worden op geen enkele wijze aan derden verstrekt

WIST U DAT IEDEREEN DIE OOIT CHRONISCH ZIEK IS GEWEEST, WEET DAT GEZONDHEID HET ALLERBELANGRIJKSTE IN HET LEVEN IS.
Geen Copyright Dus Geef Het Door aan vrienden en gelijkgezinden
Belangrijk: Raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten altijd eerst uw huisarts