Cern Stargates

Wanneer u het nieuws over Cern de  “Large Hadrom Collider” (LHC) een beetje gevolgd heeft in de afgelopen jaren weet u dat Cern middels haar technologische innovaties

CERN, Stargates

Beste Lezer,

Wanneer u het nieuws over Cern de  “Large Hadrom Collider” (LHC) een beetje gevolgd heeft in de afgelopen jaren weet u dat Cern middels haar technologische innovaties nog steeds op zoek is naar het “God Particle” in haar Genesis 2.0 programma.

Om het God deeltje te vinden zal CERN haar vermogen van TeV 8 trillion elektrovolts in de periode 2014-2015 verhogen naar TeV 14 trillion elektrovolts.

Video Bron BBC News.


Step inside the Large Hadron Collider (360 video) - BBC News

Cern heeft haast zoals u in de afgelopen nieuwsbrieven al heeft kunnen lezen.

Cern is op zoek naar voldoende energie om een Stargate te bouwen en openen tussen de aarde en de rest van de kosmos. Men is zich echter nog niet volledig bewust wat hier doorheen zal komen.

Cern is tevens op zoek naar voldoende energie om het wereldwijde netwerk van Energie Centrales tussen de aarde en ionosfeer te reactiveren om met behulp van deze energie centrales een kunstmatig elektromagnetisch plasma veld om de aarde heen te bouwen waarmee de aarde losgekoppeld kan worden van de natuurlijke orde.

Cern begrijpt echter niet dat ieder mens, dier, plant of mineraal het onsterfelijke God deeltje al in zich draagt en dat dit alleen te activeren is vanuit volledig innerlijke stilte.

En dat kost dus geen enkele energie en geld.

Wilt u ook uw Gods deeltje in uzelf gratis en voor niets activeren.

Ga dan naar het begin

En doe de stappen.

De Solar System Shift, Planetary Shift van de Aarde, Terraformatie van Venus en de Transmutatie van de Mens zijn allemaal in volle gang.

Lees meer over genees jezelf van binnenuit in het Gratis boek De Nieuwe Dokters.

Door het GRATIS boek "De Nieuwe Dokters" 7 Stappen Naar Een Gezond En Gelukkig Leven In De 21ste Eeuw aan te klikken opent zich in uw browser direct het GRATIS boek. U kunt dit boek De Nieuwe Dokters direct opslaan.

Klik op onderstaande boek en ontvang direct het boek.

 

Gratis boek De Nieuwe Dokters "7stappen naar een gezond en gelukkig leven in de 21ste Eeuw"

WIST U DAT IEDEREEN DIE OOIT CHRONISCH ZIEK IS GEWEEST, WEET DAT GEZONDHEID HET ALLERBELANGRIJKSTE IN HET LEVEN IS.

Geef Het Door aan vrienden en gelijkgezinden

Hartelijk dank voor uw bezoek aan de website van de "De Nieuwe Dokters".

Belangrijk: Raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten altijd eerst uw huisarts

Website onderhoud Wim Vos Automatisering.